top of page

Action Learning Projecten (ALP)

Kosten

€ 895,-

Duur

In de sportwereld krijg elke sporter te maken met stress en druk. Een belangrijk deel in het succes van de sporter bestaat uit hoe met deze druk omgegaan wordt. Maar hoe houd je het hoofd koel op momenten dat de druk het hoogst is?
De opleiding Presteren onder druk is erop gericht om jou als topsporter handvatten te geven voor de omgang met stress. We gaan in op het concept stress en kijken naar praktische methodieken die de stressbestendigheid van de sporter verhogen. Door deze opleiding te volgen krijg je kennis en inzicht over stress en factoren die hierbij van invloed zijn, ben je in staat op verschillende manieren met stress om te gaan, leer je technieken om je spanningsniveau te controleren en kan je stressmanagement als topsporter integreren.

Action Learning Projecten (ALP)

Docent / psycholoog

Paul van Zwam MSc

Paul is de eigenaar van Topsport Company en is al 20 jaar actief in de topsport en het bedrijfsleven als adviseur. Hij begon zijn carrière met onderzoek naar stress bij topvoetballers en past de opgedane kennis inmiddels al jaren toe in het begeleiden van zowel (top)sporters als werknemers en managers.

bottom of page