top of page

Financieel management

Kosten

€ 995,-

Duur

4 dagdelen

Hoe zorg je er als leidinggevende voor dat medewerkers meer verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun prestaties en ontwikkeling? In deze opleiding staat het Functioneel Coachgesprek centraal, een praktisch coachmodel dat jou helpt om medewerkers hun eigen ontwikkeling vorm te laten geven.
De praktijkgerichte methodiek wordt inmiddels al jaren succesvol toegepast in het bedrijfsleven en richt zich hierbij op meerdere facetten van een coachgesprek. Zo worden zes basisvaardigheden van een leidinggevende uitgelicht, gaan we dieper in op de houding van een goede coach en worden de 15 stappen die het Functioneel Coachgesprek vormgeven besproken. Na het doorlopen van deze opleiding ben je in staat op een gestructureerde manier een medewerkers te coachen in hun functie, heb je gesprekvaardigheden ontwikkeld, kan je reflecteren op je eigen effectiviteit als coach en heb je het vermogen een medewerker te helpen meer verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar ontwikkeling.

Financieel management

Trainer

Paul van Zwam Msc

Paul werkt al jaren als adviseur binnen én buiten de sport. Hij studeerde bedrijfskunde en sportpsychologie en is sinds 1998 actief in de topsport en het bedrijfsleven. De combinatie van psychologie, sport en het bedrijfsleven vindt hij niet alleen boeiend maar ook heel leerzaam. “In het bedrijfsleven kunnen we iets leren van de sport en in de sport iets van het bedrijfsleven!”

bottom of page