top of page

Fundamentals

Kosten

€ 500,-

Duur

Aandacht. Concentratie. Focus. Allemaal begrippen die je waarschijnlijk al vaak hebt gehoord in jouw sportpraktijk. Het is in de topsport dan ook van cruciaal belang om je aandacht op de juiste momenten op de juiste dingen te kunnen richten. Maar onze aandacht is kwetsbaar; het kan onder druk soms moeite kosten om je aandacht bij de taak te houden zonder afgeleid te raken.
De opleiding Focustraining is er daarom op gericht meer inzicht te geven in hoe concentratie eigenlijk werkt, maar vooral ook hoe je dit kunt trainen en verbeteren. Door praktische handvatten zullen je concentratievermogen en focus te naar een hoger niveau getild worden. De volgende keer dat er topprestatie moet worden neergezet in een belangrijke wedstrijd, zal je daarom precies weten hoe de focus behouden blijft.

Fundamentals

Docent / psycholoog

Paul van Zwam MSc

Paul is de eigenaar van Profsupport Company en is al 20 jaar actief in de topsport en het bedrijfsleven als adviseur. Hij begon zijn carrière met onderzoek naar stress bij topvoetballers en past de opgedane kennis inmiddels al jaren toe in het begeleiden van zowel (top)sporters als werknemers en managers.

bottom of page