top of page

Over ons

KEI consulenten

KEI consulenten delen graag hun kennis. Vanuit hun persoonlijke betrokkenheid en ervaring trainen zij met enthousiasme en overtuiging u of uw medewerkers. Praktijkgericht én theoretisch onderbouwd. Regelmatig organiseren wij klassikale trainingen over actuele onderwerpen en verzorgen wij trainingen op maat afgestemd op de situatie binnen uw organisatie.

Post-HBO Zorgadministratie

“Optimaliseren van het zorgproces” en “Zelfsturing binnen de zorgadministratie”; dit zijn twee voorbeelden van eindopdrachten, die zijn gemaakt door studenten van de Post Bachelor opleiding Zorgadministrateur."
Kennis van wet- en regelgeving, de vertaling hiervan naar de praktijk en het optimaliseren van processen staan centraal. Door een perfect uitgebalanceerde combinatie van colleges en e-learning opdrachten, verbeteren de studenten hun kennis, inzicht en toepassingsvaardigheid. De colleges worden verzorgd door docenten van KEI. De opleiding wordt afgerond met het post-bachelor diploma “Zorgadministratie” van HBO Drechtsteden.

Klassikale trainingen

Regelmatig organiseren wij klassikale trainingen over actuele onderwerpen zoals veranderingen in wet- en regelgeving. Geplande trainingen worden gepubliceerd via deze website.

Trainingen op maat

KEI verzorgt gerichte trainingen en cursussen afgestemd op uw organisatie. Hierbij kunnen verschillende facetten van de zorg aan bod komen.
Voorbeelden van recent gegeven trainingen:
• Algemene zorgproces
• Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO/IC)
• Instructie ECD

Spreker op uw evenement

KEI consulenten zijn experts op hun vakgebied en delen deze kennis graag met u. Regelmatig spreken KEI consulenten op (landelijke) bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen op hun vakgebied. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

E-learning

Toepassen van eLearning voor het trainen van uw medewerkers heeft verschillende voordelen. Doordat deelnemers zelf kunnen kiezen waar en wanneer zij de training volgen is er meer flexibiliteit. Dit leidt tot kostenbesparing en minder afwezigheid op de werkvloer. Terwijl elke deelnemer in zijn eigen tempo kan deelnemen.

Carl Leysner - Algemeen directeur
Jacqueline Oskamp - Consulent
Michaël Matitahatiwen - Consulent
André Oosterlee - Consulent
Ai-Ying Chong - Consulent
Martin de Visser - Commercieel directeur
Karin Witt - Consulent
Ronald Vermeulen - Consulent
Joke Rijkers - Consulent
Josina Bruinendaal - Consulent
Kees Hummelen - Financieel consulent
Janneke den Hollander - Consulent
Anja Klaren - Consulent
Wim Jonker - Consulent
bottom of page