top of page

Partners

LEAN.NL

Lean.nl is een internationaal opleidingsinstituut voor Lean en Lean Six Sigma professionals. Lean.nl heeft al veel bedrijven geholpen met adviestrajecten voor de implementatie van een cultuur van Continu Verbeteren. Samen met KEI Academy is er een unieke samenwerking ontstaan waarbij Lean technieken vertaald zijn naar de zorg. Als alle lessen en quizzen afgerond zijn ontvang je een internationaal erkend Lean-certificaat van Cardiff University.

LEAN.NL

HBO DRECHTSTEDEN

HBO Drechtsteden is een rechtspersoon voor Hoger Onderwijs. HBO Drechtsteden is van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, de NRTO. De kernwaarde van HBO Drechtsteden is ‘persoonlijk onderwijs op maat’. De KEI docenten verzorgen hier samen met HBO Drechtsteden een een Post-HBO opleiding Zorgadministratie.

HBO DRECHTSTEDEN

Galileo | Kennis- en innovatiecentrum

Galileo | Kennis- en innovatiecentrum ontwikkelt voor en/of samen met haar klanten kwalitatieve e-learningmodules. Zo ontwikkelen we aantrekkelijke e-learningmodules die perfect passen bij een organisatie. Onder het genot van een kop koffie nemen we graag de mogelijkheden voor uw organisatie door.

Galileo | Kennis- en innovatiecentrum
bottom of page