top of page

Intake gesprek

Schrijf je in voor één van onze onderwijsprogramma's door een intakegesprek te plannen

Intakegesprek

Bij KEI Academy zetten we ons in voor het leveren van onderwijs dat niet alleen voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen, maar dat ook naadloos aansluit bij de behoeften en ambities van de deelnemers. Om deze reden is een persoonlijk intakegesprek een essentieel onderdeel van het inschrijvingsproces voor al onze post-HBO opleidingen. Na het gesprek wordt je uitgenodigd om je in te schrijven voor het onderwijsprogramma van jouw keuze.

Wat houdt het intakegesprek in?

Voorafgaand aan je inschrijving nodigen we je uit voor een intakegesprek. Dit gesprek biedt jou en ons de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en te zorgen dat jouw verwachtingen overeenkomen met wat het opleidingsprogramma te bieden heeft. Tijdens dit gesprek:

 

  • Ontmoet je de docent: Je spreekt persoonlijk met een van onze deskundige docenten die diepgaande kennis heeft van het vakgebied.

  • Match je verwachtingen: We bespreken jouw huidige vaardigheden, je carrière-ambities en hoe onze opleiding je kan helpen deze doelen te bereiken.

  • Verkrijg je inzicht: Je krijgt een duidelijk beeld van de opbouw van de opleiding, de leerdoelen, en hoe deze aansluiten bij jouw professionele ontwikkeling.

Waarom een intakegesprek?

Dit gesprek is er om te zorgen dat elke deelnemer die zich inschrijft, maximale waarde uit de opleiding kan halen. Het stelt ons in staat om de leerervaring zo in te richten dat deze goed aansluit bij de behoeften van elke deelnemer. Bovendien zorgt het ervoor dat je als deelnemer een weloverwogen keuze maakt die jouw professionele groei zal bevorderen.

 

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen jouw educatieve reis te plannen. Laten we samen jouw professionele toekomst vormgeven!

bottom of page