top of page

Webinars

Kennisboost voor professionals in het sociaaldomein

Bij KEI Academy organiseren we met regelmaat informatieve en inspirerende webinars in samenwerking met onze kennispartners. Tijdens deze sessies behandelen we actuele onderwerpen en trends binnen het sociaaldomein, met als doel om professionals up-to-date te houden en te voorzien van waardevolle inzichten. Onze webinars bieden een platform voor experts om hun kennis te delen en voor deelnemers om vragen te stellen en te discussiëren over de nieuwste ontwikkelingen. Of je nu werkt in de zorg, welzijn of een ander gerelateerd vakgebied, onze webinars zijn een uitstekende gelegenheid om je kennis bij te spijkeren en te netwerken met vakgenoten. Blijf onze website en nieuwsbrieven in de gaten houden voor aankondigingen van de webinars.

 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij één van onze sessies!

AGENDA

Webinar:  Interne controle – het hoe en wat in de zorg

Datum: dinsdag 25 juni 2024, start 13:00 uur

In dit webinar zullen we ingaan op de verbijzonderde interne controle zoals deze in de beleidsregels WLZ en FZ voorkomen en waarom het voor de WMO en de JW ook relevant is. We gaan in op de relevante wet- en regelgeving, het nut en noodzaak van de interne controle functie en de wijze waarop u dit in uw organisatie op een pragmatische manier vorm kan geven. Hiervan zal u profiteren in gesprek met uw accountant  en zowel interne als externe toezichthouders. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen waaraan, zo mogelijk, tijdens het webinar aandacht gegeven zal worden. De webinar wordt verzorgd door Kees Hummelen.

 

Over Kees Hummelen RA

Kees is opgeleid als accountant bij een van de vier grote accountantskantoren met in zijn portefeuille een aantal zorgaanbieders in de langdurige zorg. Na zijn afstuderen is Kees aan het werk gegaan als (interim) manager in de zorg op het vlak van financiën en automatisering met vaak ook een aspect van verantwoordingen daarbij.
Kees heeft een brede ervaring, ook als medewerker interne controle, bij zorgorganisaties. Daarnaast heeft Kees ook klussen gedaan voor de NZa, een gemeente en in het voorjaar 2024 voor een accountantskantoor gespecialiseerd in de zorg.
Kees is een pragmaticus die vooral gericht is op zoveel-mogelijk-geld-naar-de-cliënten waarbij hij met minimale inspanning maximaal wil voldoen aan wet- en regelgeving en verzoeken van financiers.

image.png
image.png
bottom of page