top of page
Jonge ondernemers

Veel gestelde vragen

Alle antwoorden die je nodig hebt, op één plek verzameld!

 • Hoe verloopt het inschrijvingsproces voor een een cursusen/of post-HBO opleiding?
  Het inschrijfproces voor een post-HBO opleiding bij ons opleidingsinstituut is eenvoudig en gestructureerd om ervoor te zorgen dat u zich efficiënt en zonder problemen kunt aanmelden. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van het proces: Bezoek onze website: Begin met het bezoeken van onze website waar u het inschrijfformulier kunt vinden. Navigeer naar de sectie 'Opleidingen' en selecteer de cursus of post-HBO opleiding waarin u geïnteresseerd bent. Vul het inschrijfformulier in: Klik op de link naar het inschrijfformulier en begin met het invullen van uw gegevens. Het is belangrijk dat u alle velden invult die relevante informatie van u vragen, zoals uw persoonlijke gegevens, opleidingsachtergrond en werkervaring. Zorg ervoor dat u nauwkeurige en actuele informatie verstrekt. Lees de algemene voorwaarden: Voordat u uw inschrijving indient, is het essentieel dat u de algemene voorwaarden zorgvuldig doorleest. Deze voorwaarden bevatten belangrijke informatie over de regels en procedures van de opleiding, inclusief annuleringsbeleid, betalingsvoorwaarden en andere juridische overwegingen. Dien uw aanmelding in: Nadat u alle informatie correct heeft ingevuld en de algemene voorwaarden heeft geaccepteerd, kunt u uw aanmelding indienen door op de verzendknop te klikken. U ontvangt een bevestigingsmail met de details van uw inschrijving en verdere instructies. Volg de instructies voor de volgende stappen: In de bevestigingsmail vindt u instructies voor de volgende stappen, zoals het betalen van het inschrijfgeld of het aanleveren van aanvullende documenten indien nodig. Zorg ervoor dat u deze instructies opvolgt om uw inschrijving te voltooien. Door deze stappen te volgen, kunt u zich succesvol inschrijven voor de gewenstecursus of post-HBO opleiding. Als u vragen heeft tijdens het proces, kunt u altijd contact opnemen met ons ondersteuningsteam voor hulp.
 • Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie aan voor de post-HBO opleidingen?
  Na uw inschrijving voor een van onze cursussen of opleidingen, zult u een factuur ontvangen. Deze factuur wordt verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres dat u hebt gebruikt bij het inschrijvingsproces. Het is belangrijk dat u controleert of de factuurgegevens correct zijn en of de factuur alle relevante kostenposten bevat, zoals inschrijvingskosten, lesmateriaal en eventuele andere toepasselijke kosten. Betalingsvoorwaarden: De betaling van de factuur dient op een van de volgende twee manieren te worden voldaan: Voor de eerste bijeenkomst: Als de opleiding of cursus geplande bijeenkomsten heeft, moet de factuur volledig betaald zijn vóór de eerste bijeenkomst. Dit zorgt ervoor dat u zonder financiële hindernissen aan de cursus kunt beginnen. Binnen twee weken na factuurdatum: Als er geen bijeenkomsten zijn of als de eerste bijeenkomst meer dan twee weken na de factuurdatum plaatsvindt, dient de betaling binnen twee weken na de datum van de factuur te zijn voldaan. Betaalmethoden: U kunt de betaling voldoen via de bankoverschrijving aan de hand van de bankgegevens vermeld op de factuur. Zorg ervoor dat u het factuurnummer vermeldt in de omschrijving van de overboeking om een snelle en correcte verwerking van uw betaling te garanderen. Contact bij vragen: Mocht u vragen hebben over de factuur of de betaling, neem dan gerust contact op met onze financiële administratie. Wij staan klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen rondom de betaling. Deze betalingsprocedure zorgt voor een soepel en helder proces van financiële afhandeling, waardoor u zich volledig kunt richten op uw leertraject.
 • Wat is het verschil tussen een post-HBO opleiding en een reguliere HBO opleiding?
  Een post-HBO opleiding is bedoeld voor professionals die al een HBO diploma hebben behaald en/of professionals met het werk- en denkniveau op HBO niveau en zich verder willen specialiseren of verdiepen in hun vakgebied. Deze opleidingen zijn meestal korter dan reguliere HBO opleidingen en richten zich specifiek op praktijkgerichte kennis en vaardigheden.
 • Voor wie zijn post-HBO opleidingen bedoeld?
  Post-HBO opleidingen zijn gericht op professionals die al werkervaring hebben en hun kennis willen uitbreiden of updaten. Dit kan belangrijk zijn voor carrièreontwikkeling, het overstappen naar een ander vakgebied, of het verdiepen van expertise in een huidige functie.
 • Hoe lang duurt een post-HBO opleiding?
  De duur van een post-HBO opleiding kan variëren van enkele maanden tot een jaar, afhankelijk van de inhoudelijke diepgang. Sommige opleidingen zijn intensieve cursussen die binnen enkele weken worden afgerond.
 • Welke toelatingseisen gelden er voor post-HBO opleidingen?
  Over het algemeen is een afgeronde HBO-opleiding vereist. Maar je kunt ook starten als je werk- en denkniveau op HBO niveau is . Daarnaast kunnen er specifieke eisen zijn, zoals relevante werkervaring of specifieke vaardigheden die nodig zijn om de opleiding succesvol te kunnen volgen. Vaak is er voorafgaande aan een opleiding een intakegesprek waarbij een studieadvies wordt gegeven.
 • Hoe wordt de kwaliteit van post-HBO opleidingen gewaarborgd?
  Veel van onze post-HBO opleidingen laten we accrediteren door beroepsorganisaties of onderwijsinstanties. Dit houdt in dat ze regelmatig worden beoordeeld op de kwaliteit van het curriculum, de docenten en de relevantie voor de beroepspraktijk. Verder zijn de ervaringen en beoordelingen van eerdere deelnemers die inzicht geven in de kwaliteit van de opleiding.
bottom of page